Pengekstrakan antosianin daripada berbagai bahagian buah koko (Theobroma cacao L.) dan penggunaannya sebagai pewarna makanan
Saved in:
主要作者: | Tee, Siew Ken |
---|---|
格式: | Thesis 圖書 |
語言: | Malay |
出版: |
UKM, Kampus Sabah, Menggatal
Fakulti Sains & Sumber Alam
1995
|
主題: | |
標簽: |
添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|
相似書籍
-
Analisis ekonomi ke atas penawaran dan permintaan biji koko di Malaysia /
由: Remali bin Yusoff
出版: (1996) -
DNA Fingerprinting of Theobroma Cacao
由: Basherudin, Norlia
出版: (1998) -
Kajian interaksi biomolekul koko (Theobroma cacao L.) terhadap jangkitan penyakit buah hitam yang disebabkan oleh kulat Phytophthora sp.
由: Yusuf, Norhayati
出版: (2000) -
Micropropagation and somatic embryogenesis in Theobroma cacao L /
由: Escalante, Alice de Los Reyes
出版: (1993) -
Preparation, Characterization And Applications Of Activated Carbon From Cocoa (Theobroma Cacao)Nibs Waste
由: Khairul Adli Nikman