Perkembangan dan pembentukan juzuk perisa di dalam biji koko Malaysia semasa proses pemanggangan /
Saved in:
主要作者: | Muhammad Nor Omar (Author) |
---|---|
格式: | Thesis 圖書 |
語言: | Malay |
出版: |
Universiti Kebangsaan Malaysia, Bangi :
Fakulti Sains Fizis dan Gunaan,
1986.
|
主題: | |
標簽: |
添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|
相似書籍
-
Kesan pemanggangan dan pengadunan biji koko ke atas pembentukan perisa dan kualiti lemak koko /
由: Nazaruddin Ramli
出版: (1998) -
Ciri-ciri pengeringan biji koko /
由: Meor Zainal Meor Talib
出版: (1994) -
Sintesis berenzim Setil Kakaoat daripada Distilat Asid lemak koko dan penggunaannya dalam pemformulasian gincu /
由: Yap, Samuel Kian Chee
出版: (2010) -
Studies on the biochemical and microbiological changes associated with cocoa beans fermentation /
由: Sarifah Kunju Ahmad
出版: (1994) -
Penghasilan dan pencirian lipase staphylococcus simulans pencilan biji koko /
由: Mokhamad Irfan
出版: (2001)