APA引文

Wang, Y. T. (1991). Perubahan aras sebatian fenolik dan keaktifan enzim penilaian amonia-liase, peroksidase dan polifenol oksidase semasa pemasakan buah betik. Fakulti Sains Hayat.

Chicago Style (17th ed.) Citation

Wang, Yee Tim. Perubahan Aras Sebatian Fenolik Dan Keaktifan Enzim Penilaian Amonia-liase, Peroksidase Dan Polifenol Oksidase Semasa Pemasakan Buah Betik. Universiti Kebangsaan Malaysia, Bangi: Fakulti Sains Hayat, 1991.

MLA引文

Wang, Yee Tim. Perubahan Aras Sebatian Fenolik Dan Keaktifan Enzim Penilaian Amonia-liase, Peroksidase Dan Polifenol Oksidase Semasa Pemasakan Buah Betik. Fakulti Sains Hayat, 1991.

警告:這些引文格式不一定是100%准確.