Perubahan aras sebatian fenolik dan keaktifan enzim penilaian amonia-liase, peroksidase dan polifenol oksidase semasa pemasakan buah betik
Saved in:
主要作者: | Wang, Yee Tim |
---|---|
格式: | Thesis 圖書 |
語言: | Malay |
出版: |
Universiti Kebangsaan Malaysia, Bangi
Fakulti Sains Hayat
1991
|
主題: | |
標簽: |
添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|
相似書籍
-
Perubahan aras sebatian fenolik dan keaktifan enzim fenilalanin amonia-liase, peroksidase dan polifenol oksidase semasa pemasakan buah betik /
由: Wong, Yee Tim
出版: (1990) -
Kesan atmosfera terubahsuai dan suhu rendah ke atas kecederaan sejuk dan hayat simpanan buah betik (Carica papaya L. kv Eksotika) /
由: Latifah Mohd. Nor
出版: (1995) -
Studies on the influence of harvest maturity on ripening of Carica papaya L. cv Eksotika /
由: Vasantha Malar Sabanayagam
出版: (1997) -
Penyimpanan suhu rendah buah betik : kesan kejut haba dan bahan salut ke atas ultrastruktur dinding sel dan perubahan berkait pelembutan /
由: Elmy Suhana Suleman
出版: (2008) -
Aruhan toleransi sejuk buah betik melalui perlakuan kejut haba dan kesannya ke atas biosintesis etilena /
由: Nor Hanin Ayub
出版: (2007)