Perubahan biokimia semasa perkembangan dan pemasakan buah kelapa sawit (Elaeis guineensis)
Saved in:
主要作者: | Karuppannan, Ilango |
---|---|
格式: | Thesis 圖書 |
語言: | English |
出版: |
Universiti Kebangsaan Malaysia, Bangi
Fakulti Sains Hayat
1987
|
主題: | |
標簽: |
添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|
相似書籍
-
Biochemical, microbiological and engineering studies of a two phase anaerobic digestion system /
由: Visvanathan, Paneerselvam
出版: (1989) -
Kajian awal pengekspresan gen semasa perkembangan kultur tisu kelapa sawit (Elaeis guineensis Jacq.) /
由: Boon, Soo Heong
出版: (2007) -
Perkembangan teknik penghibridan in situ bagi kromosom kelapa sawit (Elaeis Guineensis) /
由: Maria Madon
出版: (1995) -
Sintesis ester fosfat minyak isirung sawit sebagai perencat api untuk penghasilan poliuretana berperencat api /
由: Nor Rabbi'atul 'Adawiyah Norzali -
B-Galaktosidase semasa pemasakan buah betik /
由: Goh, Lee Yin
出版: (1993)