Penghasilan dan penilaian kualiti protein koagulat air rebusan 'pindang tongkol' (Euthynmus affinis) serta penggunaannya dalam burger ikan /
Saved in:
主要作者: | Arlius |
---|---|
格式: | Thesis 圖書 |
語言: | Malay |
出版: |
Bangi :
Fakulti Sains Hayat, Universiti Kebangsaan,
1998
|
主題: | |
標簽: |
添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|
相似書籍
-
Penghasilan perisa makanan daripada air buangan kilang pemprosesan udang melalui tindak balas plastein /
由: Madzlan Kasran
出版: (2004) -
A comparative analysis of denaturation behaviour of ficin using different denaturants /
由: Nabilah Abdul Aleem Sidek
出版: (2011) -
Acid denaturation of aspergillus niger glucoamylase and structural transitions induced by various alcohols and polyols /
由: Zaroog, Mohammed Suleiman Mohammed
出版: (2013) -
Penghasilan hidrolisat protein daripada air basuhan isi kerang (Anadara granosa) /
由: Haslaniza Hashim
出版: (2010) -
The cytochrome P-450 proteins : environmental and general aspects /
由: Wickramasinghe, Rohan H.
出版: (1979)