Kesan pemanggangan dan pengadunan biji koko ke atas pembentukan perisa dan kualiti lemak koko /
Saved in:
Main Author: | Nazaruddin Ramli |
---|---|
Format: | Thesis Book |
Language: | Malay |
Published: |
Bangi :
Fakulti Sains Hayat, Universiti Kebangsaan Malaysia,
1998
|
Subjects: | |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
Perkembangan dan pembentukan juzuk perisa di dalam biji koko Malaysia semasa proses pemanggangan /
by: Muhammad Nor Omar
Published: (1986) -
Sintesis berenzim Setil Kakaoat daripada Distilat Asid lemak koko dan penggunaannya dalam pemformulasian gincu /
by: Yap, Samuel Kian Chee
Published: (2010) -
Penghasilan dan pencirian lipase staphylococcus simulans pencilan biji koko /
by: Mokhamad Irfan
Published: (2001) -
Penilaian lemak koko Malaysia daripada klon-klon terpilih /
by: Fisal Ahmad
Published: (1999) -
Ciri-ciri pengeringan biji koko /
by: Meor Zainal Meor Talib
Published: (1994)