Penggunaan bahan sampingan ayam dalam pemformulasian bologna ayam /
Saved in:
主要作者: | Seri Chempaka Bt. Mohd Yusof |
---|---|
格式: | Thesis 圖書 |
語言: | Malay |
出版: |
Bangi :
Fakulti Sains Hayat, Universiti Kebangsaan Malaysia,
1997
|
主題: | |
標簽: |
添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|
相似書籍
-
Parasitisme pada ayam kampung (Gallus Domesticul L.) yang dipelihara secara lpas bebas /
由: Faridah Mashor
出版: (1991) -
Kesan makanan ke atas pertumbuhan dan produksi ayam daging, ayam kampung dan ayam petelur /
由: Rudy Kusuma
出版: (2005) -
Kesan penggunaan bahan sampingan ayam dan lelemak sawit ke atas kualiti bologna ayam /
由: Wolyna Pindi
出版: (2004) -
Epidemiology, antibiograms and multilocus sequence typing of Salmonella enterica among ayam kampong (Gallus gallus domesticus Linnaeus) from South-Central Peninsular Malaysia
由: Jajere, Saleh Mohammed
出版: (2020) -
Kesan gantian kulit ayam dengan lemak kelapa sawit dalam pemformulasian nuget ayam /
由: Alina Abdul Rahim
出版: (2000)