Kesan pemprosesan, bahan tambah dan pembungkusan ke atas mutu buah-buahan tropika kering campur /
Saved in:
主要作者: | Ng, Kok Sian |
---|---|
格式: | Thesis 图书 |
语言: | Malay |
出版: |
Bangi :
Fakulti Sains Hayat, Universiti Kebangsaan Malaysia,
1990
|
主题: | |
标签: |
添加标签
没有标签, 成为第一个标记此记录!
|
相似书籍
-
Kesan penyalutan dengan filem-filem polimer ke atas pemasakan buah belimbing besi (Averrhoa Carambola L) klon B10 /
由: Chin, Fong Eng
出版: (1990) -
Kajian pengukuran kepastian dalam kaedah analisis residu pestisid dalam buah-buahan tropika /
由: Ngan, Chai Keong -
Suitable harvesting stage and effect of 1-methycyclopropene on postharvest quality of soursop (Annona muricata L.)
由: Lem, Ming Siang
出版: (2018) -
Carotenoids Content and Antioxidant Capacity of Underutilized Tropical Fruits
由: Khoo, Hock Eng
出版: (2009) -
Osmotic dehydration combined with air drying of red pitaya fruit cubes.
由: Najafi, Assal Haj
出版: (2010)