Penilaian lemak koko Malaysia daripada klon-klon terpilih /
Saved in:
主要作者: | Fisal Ahmad |
---|---|
格式: | Thesis 圖書 |
語言: | Malay |
出版: |
Bangi :
Fakulti Sains dan Teknologi, Universiti Kebangsaan Malaysia,
1999
|
主題: | |
標簽: |
添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|
相似書籍
-
Sintesis berenzim lemak koko berstruktur yang mengandungi triasilgliserol berantai sederhana dan penggunaannya dalam penghasilan coklat gelap /
由: Wan Aidah Wan Ibrahim
出版: (2007) -
Pembangunan gantian lemak koko dan kesan penggunaannya bersama tepung berperisa susu ke atas kualiti coklat kompaun /
由: Saadah Mastura Saidin
出版: (2011) -
Kesan pemanggangan dan pengadunan biji koko ke atas pembentukan perisa dan kualiti lemak koko /
由: Nazaruddin Ramli
出版: (1998) -
Utilization of palm oil and milkfat in shortening formulations for madeira cake and short-dough biscuits /
由: Nor Aini Idris, 1954-
出版: (1991) -
Sintesis berenzim Setil Kakaoat daripada Distilat Asid lemak koko dan penggunaannya dalam pemformulasian gincu /
由: Yap, Samuel Kian Chee
出版: (2010)