Penilaian lemak koko Malaysia daripada klon-klon terpilih /
Saved in:
Main Author: | Fisal Ahmad |
---|---|
Format: | Thesis Book |
Language: | Malay |
Published: |
Bangi :
Fakulti Sains dan Teknologi, Universiti Kebangsaan Malaysia,
1999
|
Subjects: | |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
Sintesis berenzim lemak koko berstruktur yang mengandungi triasilgliserol berantai sederhana dan penggunaannya dalam penghasilan coklat gelap /
by: Wan Aidah Wan Ibrahim
Published: (2007) -
Pembangunan gantian lemak koko dan kesan penggunaannya bersama tepung berperisa susu ke atas kualiti coklat kompaun /
by: Saadah Mastura Saidin
Published: (2011) -
Kesan pemanggangan dan pengadunan biji koko ke atas pembentukan perisa dan kualiti lemak koko /
by: Nazaruddin Ramli
Published: (1998) -
Utilization of palm oil and milkfat in shortening formulations for madeira cake and short-dough biscuits /
by: Nor Aini Idris, 1954-
Published: (1991) -
Sintesis berenzim Setil Kakaoat daripada Distilat Asid lemak koko dan penggunaannya dalam pemformulasian gincu /
by: Yap, Samuel Kian Chee
Published: (2010)