Kesan gantian kulit ayam dengan lemak kelapa sawit dalam pemformulasian nuget ayam /
Saved in:
主要作者: | Alina Abdul Rahim |
---|---|
格式: | Thesis 图书 |
语言: | Malay |
出版: |
Bangi :
Fakulti Sains dan Teknologi, Universiti Kebangsaan Malaysia,
2000
|
主题: | |
标签: |
添加标签
没有标签, 成为第一个标记此记录!
|
相似书籍
-
Penerimaan produk daging ayam terproses menggunakan lemak sawit sebagai gantian haiwan /
由: Alina Abdul Rahim -
Pemformulasian bahan salut, ciri-ciri fiziko-kimia dan penerimaan Nuget Ayam /
由: Loi, Wai Choo
出版: (1999) -
Pemformulasian bebola ayam menggunakan minyak sawit dan lemak sawit merah sebagai gantian lemak ayam /
由: Chia, Kim Loong -
Kesan penggunaan bahan sampingan ayam dan lelemak sawit ke atas kualiti bologna ayam /
由: Wolyna Pindi
出版: (2004) -
Penggunaan bahan sampingan ayam dalam pemformulasian bologna ayam /
由: Seri Chempaka Bt. Mohd Yusof
出版: (1997)