Enzim-enzim pelembutan dan modifikasi dinding sel buah belimbing dan beberapa buah tropika terpilih lain semasa pemasakan /
Saved in:
主要作者: | Chin, Lieng Hong |
---|---|
格式: | Thesis 图书 |
语言: | Malay |
出版: |
Bangi :
Fakulti Sains dan Teknologi, Universiti Kebangsaan Malaysia,
2000
|
主题: | |
标签: |
添加标签
没有标签, 成为第一个标记此记录!
|
相似书籍
-
Kesan penyalutan dengan filem-filem polimer ke atas pemasakan buah belimbing besi (Averrhoa Carambola L) klon B10 /
由: Chin, Fong Eng
出版: (1990) -
Respons biokimia buah belimbing besi (averrhoa carambola L.) terhadap penyimpanan suhu rendah /
由: Muthusamy Marimuthu
出版: (1993) -
Tumbesaran buah dan kajian lepas tuai Annona squamosa /
由: Halimah Halimi
出版: (1999) -
Perubahan aras sebatian fenolik dan keaktifan enzim penilaian amonia-liase, peroksidase dan polifenol oksidase semasa pemasakan buah betik
由: Wang, Yee Tim
出版: (1991) -
Kesan pemprosesan, bahan tambah dan pembungkusan ke atas mutu buah-buahan tropika kering campur /
由: Ng, Kok Sian
出版: (1990)