Penerimaan produk makanan tradisi 'Separa Sedia' berasaskan kari di kalangan wanita melayu bekerja di Lembah Kelang /
Saved in:
主要作者: | Shamsul Azahari Zainal Badari |
---|---|
格式: | Thesis 圖書 |
語言: | Malay |
出版: |
Bangi :
Fakulti Sains dan Teknologi, Universiti Kebangsaan Malaysia,
2004
|
主題: | |
標簽: |
添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|
相似書籍
-
Pemformulasian bahan salut, ciri-ciri fiziko-kimia dan penerimaan Nuget Ayam /
由: Loi, Wai Choo
出版: (1999) -
Isu dan cabaran pelaksanaan pensijilan halal premis makanan : satu kajian di restoran makanan arab terpilih di Lembah Klang /
由: Ain Najwa Hidayah Rajman
出版: (2022) -
A study on behavior intention of halal food consumption among Generation Y in Bandaraya Melaka / Asmizatie Azman, Liana Mansor and Najihah Mohamad Yusoff
由: Azman, Asmizatie, et al.
出版: (2015) -
Budaya pemakanan masyarakat Malaysia dari perspektif agama, polisi, sains dan teknologi dengan rujukan khusus kepada pengaruh Islam dalam penghasilan makanan /
由: Che Wan Jasimah Wan Mohamed Radzi
出版: (2009) -
Consumer’s perception towards halal food certified products in Kuching, Sarawak /Mafizawaty P.G Matussin... [et al.]
由: Pg. Matussin, Mafizawaty, et al.
出版: (2016)