APA (7th ed.) Citation

Wong, Y. T. (1990). Perubahan aras sebatian fenolik dan keaktifan enzim fenilalanin amonia-liase, peroksidase dan polifenol oksidase semasa pemasakan buah betik. Fakulti Sains Hayat, Universiti Kebangsaan Malaysia.

Chicago Style (17th ed.) Citation

Wong, Yee Tim. Perubahan Aras Sebatian Fenolik Dan Keaktifan Enzim Fenilalanin Amonia-liase, Peroksidase Dan Polifenol Oksidase Semasa Pemasakan Buah Betik. Bangi: Fakulti Sains Hayat, Universiti Kebangsaan Malaysia, 1990.

MLA (8th ed.) Citation

Wong, Yee Tim. Perubahan Aras Sebatian Fenolik Dan Keaktifan Enzim Fenilalanin Amonia-liase, Peroksidase Dan Polifenol Oksidase Semasa Pemasakan Buah Betik. Fakulti Sains Hayat, Universiti Kebangsaan Malaysia, 1990.

Warning: These citations may not always be 100% accurate.