Wong, Y. T. (1990). Perubahan aras sebatian fenolik dan keaktifan enzim fenilalanin amonia-liase, peroksidase dan polifenol oksidase semasa pemasakan buah betik. Fakulti Sains Hayat, Universiti Kebangsaan Malaysia.
Chicago Style (17th ed.) CitationWong, Yee Tim. Perubahan Aras Sebatian Fenolik Dan Keaktifan Enzim Fenilalanin Amonia-liase, Peroksidase Dan Polifenol Oksidase Semasa Pemasakan Buah Betik. Bangi: Fakulti Sains Hayat, Universiti Kebangsaan Malaysia, 1990.
MLA引文Wong, Yee Tim. Perubahan Aras Sebatian Fenolik Dan Keaktifan Enzim Fenilalanin Amonia-liase, Peroksidase Dan Polifenol Oksidase Semasa Pemasakan Buah Betik. Fakulti Sains Hayat, Universiti Kebangsaan Malaysia, 1990.
警告:這些引文格式不一定是100%准確.