APA引文

Wong, Y. T. (1990). Perubahan aras sebatian fenolik dan keaktifan enzim fenilalanin amonia-liase, peroksidase dan polifenol oksidase semasa pemasakan buah betik. Fakulti Sains Hayat, Universiti Kebangsaan Malaysia.

Chicago Style (17th ed.) Citation

Wong, Yee Tim. Perubahan Aras Sebatian Fenolik Dan Keaktifan Enzim Fenilalanin Amonia-liase, Peroksidase Dan Polifenol Oksidase Semasa Pemasakan Buah Betik. Bangi: Fakulti Sains Hayat, Universiti Kebangsaan Malaysia, 1990.

MLA引文

Wong, Yee Tim. Perubahan Aras Sebatian Fenolik Dan Keaktifan Enzim Fenilalanin Amonia-liase, Peroksidase Dan Polifenol Oksidase Semasa Pemasakan Buah Betik. Fakulti Sains Hayat, Universiti Kebangsaan Malaysia, 1990.

警告:這些引文格式不一定是100%准確.