Perubahan aras sebatian fenolik dan keaktifan enzim fenilalanin amonia-liase, peroksidase dan polifenol oksidase semasa pemasakan buah betik /
Saved in:
Main Author: | Wong, Yee Tim |
---|---|
Format: | Thesis Book |
Language: | Malay |
Published: |
Bangi :
Fakulti Sains Hayat, Universiti Kebangsaan Malaysia,
1990
|
Subjects: | |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
Perubahan aras sebatian fenolik dan keaktifan enzim penilaian amonia-liase, peroksidase dan polifenol oksidase semasa pemasakan buah betik
by: Wang, Yee Tim
Published: (1991) -
B-Galaktosidase dan kepentingannya dalam pelembutan semasa pemasakan buah betik eksotika /
by: Ng, Shu Yih
Published: (1998) -
Kesan parameter pengekstrakan dan kaedah pengeringan ke atas kandungan fenolik dan aktiviti antioksida daun cucur atap (baeckea frutescens) serta penggunaannya dalam penghasilan roti berfungsi /
by: Tengku Farizan Izzi Che Ku Jusoh -
Pengklonan dan pencirian suatu gen B-galaktosidase dalam buah betik semasa pemasakan /
by: Choo, Tze Siang
Published: (1999) -
Pencirian dan pengekspresan gen mengekod reseptor etilena buah betik semasa pemasakan /
by: Nor Mayati Che Husin
Published: (2002)