Perubahan aras sebatian fenolik dan keaktifan enzim fenilalanin amonia-liase, peroksidase dan polifenol oksidase semasa pemasakan buah betik /
Saved in:
主要作者: | Wong, Yee Tim |
---|---|
格式: | Thesis 圖書 |
語言: | Malay |
出版: |
Bangi :
Fakulti Sains Hayat, Universiti Kebangsaan Malaysia,
1990
|
主題: | |
標簽: |
添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|
相似書籍
-
Perubahan aras sebatian fenolik dan keaktifan enzim penilaian amonia-liase, peroksidase dan polifenol oksidase semasa pemasakan buah betik
由: Wang, Yee Tim
出版: (1991) -
B-Galaktosidase dan kepentingannya dalam pelembutan semasa pemasakan buah betik eksotika /
由: Ng, Shu Yih
出版: (1998) -
Kesan parameter pengekstrakan dan kaedah pengeringan ke atas kandungan fenolik dan aktiviti antioksida daun cucur atap (baeckea frutescens) serta penggunaannya dalam penghasilan roti berfungsi /
由: Tengku Farizan Izzi Che Ku Jusoh -
Pengklonan dan pencirian suatu gen B-galaktosidase dalam buah betik semasa pemasakan /
由: Choo, Tze Siang
出版: (1999) -
Pencirian dan pengekspresan gen mengekod reseptor etilena buah betik semasa pemasakan /
由: Nor Mayati Che Husin
出版: (2002)