Kajian prevalens kontaminasi mikrobiologi dalam makanan sedia untuk dimakan dan faktor-faktor yang mempengaruhinya di Selangor /
Saved in:
主要作者: | Sazidah Mohd. Karli |
---|---|
格式: | Thesis 圖書 |
語言: | Malay |
出版: |
Kuala Lumpur :
Fakulti Perubatan, Universiti Kebangsaan Malaysia,
2006
|
主題: | |
標簽: |
添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|
相似書籍
-
Kajian prevalens kontaminasi mikrobiologi dalam makanan sedia untuk dimakan dan faktor-faktor yang mempengaruhinya di Melaka /
由: Zaid Kassim
出版: (2009) -
Pengesanan Escherichia coli 0157 dan faktor-faktor virulen dalam makanan berasaskan hasilan haiwan /
由: Akma Ngah Hamid
出版: (2007) -
Microbiological risk assessment of microwave heating on ready-to-eat foods
由: New, Chia Yeung
出版: (2017) -
Mikrobiologi di Malaysia : satu kajian mengenai status dan perkembangannya /
由: Munzatina Khamis
出版: (2001) -
Production and purification of bacteriocin-like inhibitory substance from Pediococcus acidilactici Kp10
由: Md Sidek, Nurul Lyana
出版: (2016)