Kesan bahan tambah ke atas mutu dendeng daging kerbau /
Saved in:
主要作者: | Rozyati Tamby Hassan |
---|---|
格式: | Thesis 圖書 |
語言: | Malay |
出版: |
Bangi :
Fakulti Sains Dan Teknologi, Universiti Kebangsaan Malaysia,
2006
|
主題: | |
標簽: |
添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|
相似書籍
-
Nilai pemakanan produk daging terproses berlemak sawit /
由: Wan Rosli Wan Ishak @ Wan Ahmad
出版: (2004) -
Penghasilan perisa berdaging melalui tindak balas maillard antara xilosa, sisteina dan protein sayuran terhidrolisis /
由: Lam, Kay Sim
出版: (2006) -
Effect of mechanical work and selected plant proteases in the production of buffalo meat patties
由: Ismail, Mohamad Afifi
出版: (2021) -
Kesan pemprosesan, bahan tambah dan pembungkusan ke atas mutu buah-buahan tropika kering campur /
由: Ng, Kok Sian
出版: (1990) -
Aktiviti antipengoksidaan beberapa tumbuhan tempatan serta kesannya ke atas mutu penyimpanan burger ayam tua berlemak sawit /
由: Nur Huda Faujan
出版: (2004)