Alpha - and Beta - galactosidases in papaya fruit softening during ripening /
Saved in:
主要作者: | Soh, Chin Pin |
---|---|
格式: | Thesis 圖書 |
語言: | English |
出版: |
2002.
|
主題: | |
標簽: |
添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|
相似書籍
-
Studies on the influence of harvest maturity on ripening of Carica papaya L. cv Eksotika /
由: Vasantha Malar Sabanayagam
出版: (1997) -
Molecular biology of mango (Mangifera indica L.) fruit ripening /
由: Zamri Zainal
出版: (1996) -
Kesan atmosfera terubahsuai dan suhu rendah ke atas kecederaan sejuk dan hayat simpanan buah betik (Carica papaya L. kv Eksotika) /
由: Latifah Mohd. Nor
出版: (1995) -
Perubahan aras sebatian fenolik dan keaktifan enzim penilaian amonia-liase, peroksidase dan polifenol oksidase semasa pemasakan buah betik
由: Wang, Yee Tim
出版: (1991) -
Effects of postharvest hot water treatment on physiological and biochemical properties of eksotika II papaya during ripening /
由: Arina Mhd Arshad
出版: (2011)