Kualiti dan penggunaan tepung surimi dalam produk makanan /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Nurul Huda
Format: Thesis Book
Language:Malay
Published: Bangi, Selangor : Fakulti Sains Dan Teknologi, Universiti Kebangsaan Malaysia, 2001
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 01181nam a2200289 a 4500
003 UKM
005 20080124174500.0
008 070924s2001 my ao m 000 0 may
039 9 |a 200801241745  |b jamil  |c 200709241459  |d fati  |y 06-06-2007  |z norehan 
090 |a SH336.S94N877 2001 tesis 
090 |a SH336.S94  |b N877 2001 
100 0 |a Nurul Huda 
245 1 0 |a Kualiti dan penggunaan tepung surimi dalam produk makanan /  |c Nurul Huda 
260 |a Bangi, Selangor :  |b Fakulti Sains Dan Teknologi, Universiti Kebangsaan Malaysia,  |c 2001 
300 |a xv, 215 p. :  |b photographs, ill. ;  |c 30 cm. 
502 |a Tesis (Ph.D) - Universiti Kebangsaan Malaysia, 2001 
504 |a Rujukan : p. [152]-163 
610 2 0 |a Universiti Kebangsaan Malaysia  |x Dissertations 
650 0 |a Dissertations, Academic  |z Malaysia 
650 0 |a Surimi 
650 0 |a Fishery products 
907 |a .b13939622  |b 28-05-21  |c 12-11-19 
998 |a t  |b 06-06-07  |c m  |d x   |e -  |f may  |g my   |h 0 
914 |a vtls003350181 
990 |a nmk 
991 |a Fakulti Sains dan Teknologi 
945 |a SH336.S94N877 2001 tesis [00008052579]  |g 1  |i 00001344225  |j 0  |l t0040  |n No. of pieces: 1  |o -  |p MYR0.00  |q -  |r -  |s -   |t 3  |u 0  |v 0  |w 0  |x 0  |y .i18435117  |z 12-11-19