Optimizing palm oil and palm stearin utilization in chicken frankfurter formulation /
Saved in:
主要作者: | Tan, Sze Sze |
---|---|
格式: | Thesis 图书 |
语言: | English |
出版: |
Bangi :
Fakulti Sains Dan Teknologi, Universiti Kebangsaan Malaysia,
2002
|
主题: | |
标签: |
添加标签
没有标签, 成为第一个标记此记录!
|
相似书籍
-
Penghasilan sosej fermentasi berasaskan daging ayam /
由: Suherman
出版: (1999) -
Kesan penggunaan bahan sampingan ayam dan lelemak sawit ke atas kualiti bologna ayam /
由: Wolyna Pindi
出版: (2004) -
Kesan perlakuan ozon dan ekstrak air lada hitam terhadap mutu bologna ayam semasa penyimpanan sejuk /
由: Teoh, Sheh Wee
出版: (2008) -
Biological utilization of palm oil by-products by chickens /
由: Yeong, Shue Woh
出版: (1981) -
Optimisation of palm stearin, palm kernel oil and soybean oil blends for margarine formulations / Siti Hazirah Mohamad Fauzi
由: Mohamad Fauzi, Siti Hazirah
出版: (2014)