Juriani Jalil. (2008). Kesan payahan haba dan penggunaan bahan salut ke atas perubahan berkait pelembutan dan pemerangan buah belimbing (Averrhoa carambola L. cv B10) yang disimpan di suhu rendah. Fakulti Sains Dan Teknologi, Universiti Kebangsaan Malaysia.
Chicago Style (17th ed.) CitationJuriani Jalil. Kesan Payahan Haba Dan Penggunaan Bahan Salut Ke Atas Perubahan Berkait Pelembutan Dan Pemerangan Buah Belimbing (Averrhoa Carambola L. Cv B10) Yang Disimpan Di Suhu Rendah. Bangi: Fakulti Sains Dan Teknologi, Universiti Kebangsaan Malaysia, 2008.
MLA (8th ed.) CitationJuriani Jalil. Kesan Payahan Haba Dan Penggunaan Bahan Salut Ke Atas Perubahan Berkait Pelembutan Dan Pemerangan Buah Belimbing (Averrhoa Carambola L. Cv B10) Yang Disimpan Di Suhu Rendah. Fakulti Sains Dan Teknologi, Universiti Kebangsaan Malaysia, 2008.