Wan Aidah Wan Ibrahim. (2007). Sintesis berenzim lemak koko berstruktur yang mengandungi triasilgliserol berantai sederhana dan penggunaannya dalam penghasilan coklat gelap. Fakulti Sains Dan Teknologi, Universiti Kebangsaan Malaysia.
Chicago Style (17th ed.) CitationWan Aidah Wan Ibrahim. Sintesis Berenzim Lemak Koko Berstruktur Yang Mengandungi Triasilgliserol Berantai Sederhana Dan Penggunaannya Dalam Penghasilan Coklat Gelap. Bangi: Fakulti Sains Dan Teknologi, Universiti Kebangsaan Malaysia, 2007.
MLA引文Wan Aidah Wan Ibrahim. Sintesis Berenzim Lemak Koko Berstruktur Yang Mengandungi Triasilgliserol Berantai Sederhana Dan Penggunaannya Dalam Penghasilan Coklat Gelap. Fakulti Sains Dan Teknologi, Universiti Kebangsaan Malaysia, 2007.
警告:这些引文格式不一定是100%准确.