Sintesis berenzim lemak koko berstruktur yang mengandungi triasilgliserol berantai sederhana dan penggunaannya dalam penghasilan coklat gelap /
Saved in:
Main Author: | Wan Aidah Wan Ibrahim |
---|---|
Format: | Thesis Book |
Language: | Malay |
Published: |
Bangi :
Fakulti Sains Dan Teknologi, Universiti Kebangsaan Malaysia,
2007
|
Subjects: | |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
Sintesis berenzim Setil Kakaoat daripada Distilat Asid lemak koko dan penggunaannya dalam pemformulasian gincu /
by: Yap, Samuel Kian Chee
Published: (2010) -
Kesan pemanggangan dan pengadunan biji koko ke atas pembentukan perisa dan kualiti lemak koko /
by: Nazaruddin Ramli
Published: (1998) -
Penghasilan dan penilaian kualiti coklat susu dan coklat gelap prebiotik (berinulin) berbanding coklat susu dan coklat gelap tradisional /
by: Norhayati Hussain
Published: (2010) -
Penilaian lemak koko Malaysia daripada klon-klon terpilih /
by: Fisal Ahmad
Published: (1999) -
Penghasilan gantian lemak koko berkalori rendah daripada fraksi pertengahan sawit, stearin sawit dan minyak zaitun melalui tindak balas asidolisis berenzim /
by: Aftar Mizan Abu Bakar
Published: (2011)