Ciri-ciri pengeringan biji koko /
Saved in:
主要作者: | Meor Zainal Meor Talib |
---|---|
格式: | Thesis 缩微胶片 |
语言: | Malay |
出版: |
Bangi, Selangor :
Fakulti Kejuruteraan, Universiti Kebangsaan Malayisa,
1994
|
主题: | |
标签: |
添加标签
没有标签, 成为第一个标记此记录!
|
相似书籍
-
Kesan pemanggangan dan pengadunan biji koko ke atas pembentukan perisa dan kualiti lemak koko /
由: Nazaruddin Ramli
出版: (1998) -
Perkembangan dan pembentukan juzuk perisa di dalam biji koko Malaysia semasa proses pemanggangan /
由: Muhammad Nor Omar
出版: (1986) -
Penghasilan dan pencirian lipase staphylococcus simulans pencilan biji koko /
由: Mokhamad Irfan
出版: (2001) -
Gerakbalas Penawaran Koko Malaysia
由: Ismail, A. Rahman
出版: (1987) -
Pengubahsuaian ciri-ciri fiziko-kimia lemak koko menggunakan interesterifikasi lipase dan penggunaannya dalam penghasilan cokolat berinti dan cokolat salutan ais krim /
由: Helmi Wasoh @ Mohamad Isa
出版: (2002)