Penghasilan makanan bayi sedia dimakan berasaskan tepung surimi threadfin bream (Nemipterus japonicus) /
Saved in:
主要作者: | Kamarudin, Anna Permatasari |
---|---|
格式: | Thesis 圖書 |
語言: | Malay |
出版: |
Bangi :
Fakulti Sains Dan Teknologi, Universiti Kebangsaan Malaysia,
2008
|
主題: | |
標簽: |
添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|
相似書籍
-
Kualiti dan penggunaan tepung surimi dalam produk makanan /
由: Nurul Huda
出版: (2001) -
The Production of Threadfin Bream (Nemipterus Japonicus) Protein Hydrolysate by Hydrolysis with Alcalase
由: Ismail, Normah
出版: (2001) -
The influence of drying and storage on the functional properties of Surimi /
由: Musa, Khalid Hamid Ahmed
出版: (2003) -
Pengesanan kehadiran DNA spesis haiwan dalam produk surimi menggunakan tindakbalas berantai polimerase (PCR) - hibridisasi southern /
由: Aravindran Sugumaran -
Extraction and characterization of amino acids and proteins from wastes of threadfin bream, Nemipterus japonicus (Bloch, 1791)
由: Yahaya, Noorsuliya Raihan
出版: (2019)