Kesan penambahan ekstrak rempah-ratus terpilih terhadap kestabilan oksidatif, ciri-ciri fiziko kimia dan penerimaan sensori bebola ayam /
Saved in:
主要作者: | Chan, Kim Wei |
---|---|
格式: | Thesis 图书 |
语言: | Malay |
出版: |
2008
|
主题: | |
标签: |
添加标签
没有标签, 成为第一个标记此记录!
|
相似书籍
-
Kesan penambahan hidrolisat protein ikan keli terhadap kestabilan oksidatif burger daging lembu /
由: Maizatul Sarah Md. Seniman -
Pemformulasian bahan salut, ciri-ciri fiziko-kimia dan penerimaan Nuget Ayam /
由: Loi, Wai Choo
出版: (1999) -
Kesan tindakan ekstrak Gynura procumbens ke atas kepayahan oksidatif dalam testis tikus teraruh diabetis /
由: Pusparanee Hakim -
Kesan perlakuan ozon dan ekstrak air lada hitam terhadap mutu bologna ayam semasa penyimpanan sejuk /
由: Teoh, Sheh Wee
出版: (2008) -
Kesan penambahan Kappaphycus alvarezii, gelatin ikan dan gelatin kaki ayam terhadap ciri-ciri kualiti produk daging ayam terproses /
由: Nor Hidayah Ismail