Kajian prevalens kontaminasi mikrobiologi dalam makanan sedia untuk dimakan dan faktor-faktor yang mempengaruhinya di Melaka /
Saved in:
主要作者: | Zaid Kassim |
---|---|
格式: | Thesis 图书 |
语言: | Malay |
出版: |
Kuala Lumpur :
Fakulti Perubatan, Universiti Kebangsaan Malaysia,
2009
|
主题: | |
标签: |
添加标签
没有标签, 成为第一个标记此记录!
|
相似书籍
-
Kajian prevalens kontaminasi mikrobiologi dalam makanan sedia untuk dimakan dan faktor-faktor yang mempengaruhinya di Selangor /
由: Sazidah Mohd. Karli
出版: (2006) -
Antibacterial and antispore activities of crude extract and bioactive compounds of Piper cubeba L. berries against Bacillus sp. and application of the extract for food preservaton
由: Alqadeeri, Fatimah Khalleefah
出版: (2019) -
Antibacterial and antioxidant activities, phytochemical and toxicity analyses of ethanolic jambu bol [Syzygium malaccense (L.) Merr. and Perry] leaves extract and its application on food
由: Khamees, Al-Zabt Abdalrahman Mohammad
出版: (2021) -
Microbial risks associated with ready-to-eat foods /
由: Lee, Hui Key
出版: (2018) -
Antibacterial and antibiofilm activities of bay [Syzygium polyanthum (Wight) Walp.] leaf extract against planktonic and biofilm growth of Listeria monocytogenes
由: Mohd Daud, Ili Syuhada
出版: (2019)