Sintesis berenzim Setil Kakaoat daripada Distilat Asid lemak koko dan penggunaannya dalam pemformulasian gincu /
Saved in:
Main Author: | Yap, Samuel Kian Chee |
---|---|
Format: | Thesis Book |
Language: | Malay |
Published: |
2010.
|
Subjects: | |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
Kesan pemanggangan dan pengadunan biji koko ke atas pembentukan perisa dan kualiti lemak koko /
by: Nazaruddin Ramli
Published: (1998) -
Sintesis berenzim lemak koko berstruktur yang mengandungi triasilgliserol berantai sederhana dan penggunaannya dalam penghasilan coklat gelap /
by: Wan Aidah Wan Ibrahim
Published: (2007) -
Penghasilan gantian lemak koko berkalori rendah daripada fraksi pertengahan sawit, stearin sawit dan minyak zaitun melalui tindak balas asidolisis berenzim /
by: Aftar Mizan Abu Bakar
Published: (2011) -
Pengubahsuaian ciri-ciri fiziko-kimia lemak koko menggunakan interesterifikasi lipase dan penggunaannya dalam penghasilan cokolat berinti dan cokolat salutan ais krim /
by: Helmi Wasoh @ Mohamad Isa
Published: (2002) -
Perkembangan dan pembentukan juzuk perisa di dalam biji koko Malaysia semasa proses pemanggangan /
by: Muhammad Nor Omar
Published: (1986)