Diamidation of azelaic acid with Amino Acids and their structural characterization /
Saved in:
主要作者: | Zainab Idris |
---|---|
格式: | Thesis 圖書 |
語言: | English |
出版: |
2010.
|
主題: | |
標簽: |
添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|
相似書籍
-
Pemprofilan asid amino proteinogenik menggunakan pendekatan isotop berlabel dalam Lactococcus lactis subsp. cremoris MG1363 /
由: Shuhaila Sharif -
Kesan altitud dan suhu terhadap penghasilan asid amino dan flavonoid dalam Polygonum minus /
由: Nur Afiqah Sukiran -
Pengkelasan protein berdasarkan fungsi dan aktiviti sisteina yang wujud di dalam jujukannya /
由: Muhammad Fairuz Mohd Yusof -
Amino acid analysis for characterization of soya sauces /
由: Foo, Check Woo
出版: (1987) -
Study of ion exchange behavior of amino acids on strongly acidic resin /
由: Gao, Pinggen
出版: (2000)