Pembangunan gantian lemak koko dan kesan penggunaannya bersama tepung berperisa susu ke atas kualiti coklat kompaun /
Saved in:
Main Author: | Saadah Mastura Saidin |
---|---|
Format: | Thesis Book |
Language: | Malay |
Published: |
2011.
|
Subjects: | |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
Penghasilan dan penilaian kualiti coklat susu dan coklat gelap prebiotik (berinulin) berbanding coklat susu dan coklat gelap tradisional /
by: Norhayati Hussain
Published: (2010) -
Penghasilan gantian lemak koko berkalori rendah daripada fraksi pertengahan sawit, stearin sawit dan minyak zaitun melalui tindak balas asidolisis berenzim /
by: Aftar Mizan Abu Bakar
Published: (2011) -
Pengubahsuaian ciri-ciri fiziko-kimia lemak koko menggunakan interesterifikasi lipase dan penggunaannya dalam penghasilan cokolat berinti dan cokolat salutan ais krim /
by: Helmi Wasoh @ Mohamad Isa
Published: (2002) -
Sintesis berenzim lemak koko berstruktur yang mengandungi triasilgliserol berantai sederhana dan penggunaannya dalam penghasilan coklat gelap /
by: Wan Aidah Wan Ibrahim
Published: (2007) -
Penilaian lemak koko Malaysia daripada klon-klon terpilih /
by: Fisal Ahmad
Published: (1999)