Penghasilan gantian lemak koko berkalori rendah daripada fraksi pertengahan sawit, stearin sawit dan minyak zaitun melalui tindak balas asidolisis berenzim /
Saved in:
主要作者: | Aftar Mizan Abu Bakar |
---|---|
格式: | Thesis 圖書 |
語言: | Malay |
出版: |
2011.
|
主題: | |
標簽: |
添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|
相似書籍
-
Pembangunan dan pencirian gantian lemak koko berkalori rendah melalui asidolisis enzimatik adunan fraksi pertengahan sawit, minyak kelapa dara dan kanola : aplikasi dalam pembuatan coklat gelap dan kesan ke atas profil lipid darah tikus /
由: Aftar Mizan Abu Bakar -
Penggunaan pecahan pertengahan minyak sawit (PMF) dalam penghasilan konfeksi coklat /
由: Sabariah Samsudin
出版: (1994) -
Pengubahsuaian ciri-ciri fiziko-kimia lemak koko menggunakan interesterifikasi lipase dan penggunaannya dalam penghasilan cokolat berinti dan cokolat salutan ais krim /
由: Helmi Wasoh @ Mohamad Isa
出版: (2002) -
Pembangunan gantian lemak koko dan kesan penggunaannya bersama tepung berperisa susu ke atas kualiti coklat kompaun /
由: Saadah Mastura Saidin
出版: (2011) -
Pengkayaan minyak olein sawit dengan pufa melalui tindak balas asidolisis berenzim /
由: Hanisa Hashim
出版: (2011)