Pengekstrakan, pengubahsuaian dan pencirian protein hampas isirung kelapa sawit /
Saved in:
主要作者: | Chee, Kah Leong |
---|---|
格式: | Thesis 图书 |
语言: | Malay |
出版: |
2012.
|
主题: | |
标签: |
添加标签
没有标签, 成为第一个标记此记录!
|
相似书籍
-
Kesan penambahan hidrolisat protein ikan keli terhadap kestabilan oksidatif burger daging lembu /
由: Maizatul Sarah Md. Seniman -
Peningkatan skala sistem bioreaktor dulang untuk penghasilan hampas isirong kelapa sawit (PKE) terfermentasi /
由: Noraini Samat
出版: (2011) -
Penghasilan peptida daripada hampas isirung kelapa sawit (PKC) dan pencirian bioaktivitinya /
由: Ng, Khar Ling -
Fractionation of catfish protein hydrolysates using ultrafiltration membrane
由: Novin, Donya
出版: (2014) -
The Production of Threadfin Bream (Nemipterus Japonicus) Protein Hydrolysate by Hydrolysis with Alcalase
由: Ismail, Normah
出版: (2001)