Pemformulasian tauhu telur herba berantipengoksida /
Saved in:
主要作者: | Maizura Murad (Author) |
---|---|
格式: | Thesis 圖書 |
語言: | Malay |
主題: | |
標簽: |
添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|
相似書籍
-
Effects of coagulants, processing variables and milky extract of kenaf seed-to-soybean ratios on the physicochemical property and texture profile of kenaf (Hibiscus cannabinus L.) seed-based tofu
由: Giwa, Ibrahim Shafa'atu
出版: (2021) -
Kesan penceluran dan penyimpanan sejukbeku terhadap kualiti lada Benggala hijau (Capsicum annuum L.var bell pepper) /
由: Norafida Azizzuddin -
Eliciting chefs’ creativity in utilising Malaysian local herbs in the development of modern Malaysian cuisine
由: Zainal Abidin, Muhammad Rezza
出版: (2023) -
Pencirian fizikokimia, ciri berfungsi serta penerimaan telur bertambah nilai /
由: Marina Abdul Manaf -
Keselamatan ubat herba : kajian ke atas peruntukan undang-undang terhadap pemprosesan, jualan dan mekanisma kawalan di Malaysia /
由: Norzelawati binti Umar
出版: (2010)