Kesan perlakuan 1-Metilsiklopropena (1-MCP) dan haba terhadap perubahan berkait perlembutan buah betik sekaki semasa pemasakan dan penyimpanan suhu rendah /
Saved in:
主要作者: | Azhane Ahmad (Author) |
---|---|
格式: | Thesis 圖書 |
語言: | Malay |
主題: | |
標簽: |
添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|
相似書籍
-
Kesan perlakuan 1-metilsiklopropena (1-MCP) dan haba terhadap perubahan berkait perlembutan buah betik sekaki semasa pemasakan dan penyimpanan suhu rendah
由: Azhane Ahmad -
Postharvest physiological and biochemical characteristics of Syzygium samarangense fruits /
由: Tehrani, Maryam
出版: (2012) -
Effects of postharvest hot water treatment on physiological and biochemical properties of eksotika II papaya during ripening /
由: Arina Mhd Arshad
出版: (2011) -
Tumbesaran buah dan kajian lepas tuai Annona squamosa /
由: Halimah Halimi
出版: (1999) -
Pembangunan formulasi salutan permukaan alginat diperkaya dengan minyak pati bagi mengawal pemasakan betik var. sekaki /
由: Nor Hanis Aifaa Yusoff