Pemformulasian bebola ayam menggunakan minyak sawit dan lemak sawit merah sebagai gantian lemak ayam /
Saved in:
主要作者: | Chia, Kim Loong (Author) |
---|---|
格式: | Thesis 图书 |
语言: | Malay |
主题: | |
标签: |
添加标签
没有标签, 成为第一个标记此记录!
|
相似书籍
-
Penerimaan produk daging ayam terproses menggunakan lemak sawit sebagai gantian haiwan /
由: Alina Abdul Rahim -
Kesan gantian kulit ayam dengan lemak kelapa sawit dalam pemformulasian nuget ayam /
由: Alina Abdul Rahim
出版: (2000) -
Penggunaan hasilan minyak sawit sebagai komponen dalam penghasilan gantian lemak koko /
由: Md. Ali A. Rahim
出版: (1986) -
Penghasilan gantian lemak koko berstruktur (SCBS) berasaskan lemak sawit dengan triasilgliserol berantai sederhana (MCT) /
由: Ros-Haniza Borhan -
Penggunaan bahan sampingan ayam dalam pemformulasian bologna ayam /
由: Seri Chempaka Bt. Mohd Yusof
出版: (1997)