Skip to content
  • 语言
    • English
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • اللغة العربية
 
 
高级检索
  • 检索
  • Kajian sebatian berfungsi di d...
  • 引用
  • 发送短信
  • 推荐此
  • 打印
  • 导出纪录
    • 导出到 RefWorks
    • 导出到 EndNoteWeb
    • 导出到 EndNote
  • 加到收藏夹
  • Permanent link
Kajian sebatian berfungsi di dalam rumpai laut dan kesannya keatas kualiti coklat./

Kajian sebatian berfungsi di dalam rumpai laut dan kesannya keatas kualiti coklat./

Saved in:
书目详细资料
主要作者: Mansoor Abdul Hamid (Author)
格式: Thesis 图书
语言:Malay
主题:
Universiti Kebangsaan Malaysia > Dissertations.
Dissertations, Academic > Malaysia.
Food > Composition.
Marine algae as food.
Antioxidants.
标签: 添加标签
没有标签, 成为第一个标记此记录!
  • 持有资料
  • 实物特征
  • 您的评论
  • 相似书籍
  • 职员浏览

相似书籍

  • Kesan proses penyediaan ekstrak rumpai laut Sargassum sp. ke atas aktiviti biologi ke arah pembangunan minuman berfungsi /
    由: Norra Ismail
  • Pembangunan filem boleh dimakan daripada rumpai laut untuk industri pembungkusan makanan /
    由: Siah, Watt Moey
  • Kandungan makronutrien, aktiviti antioksidan dan kesan sitotoksik rumpai laut merah ke atas sel hepatokarsinoma HEPG2 /
    由: Farah Diyana Ariffin
  • Studies on nutritional value, heavy metal composition and antioxidant activity in Malaysian macroalgae /
    由: Sarina Ahmad Wakid
    出版: (2010)
  • Kesan penambahan agar (Gracilaria changii) ke atas kualiti bebola ikan selayang (Decapterus maruadsi) /
    由: Rohasmizah Hashim

检索选项

  • 检索历史
  • 高级检索

查找更多

  • 浏览目录
  • 按字母顺序浏览
  • Explore Channels
  • 课程储备
  • 新项目

需要帮助?

  • 检索技巧
  • 咨询台
  • 常见问题
Services hosted by the Perpustakaan Sultan Abdul Samad, Universiti Putra Malaysia with Cooperation MySyL Group
载入...