Kesan ekstrak tumbuhan daripada selasih, cengkih dan serai terhadap sifat antioksidatif, paut-silang dan fizikal gelatin kaki ayam /
Saved in:
主要作者: | Hazmi Yasin (Author) |
---|---|
格式: | Thesis 图书 |
语言: | Malay |
主题: | |
标签: |
添加标签
没有标签, 成为第一个标记此记录!
|
相似书籍
-
Kesan ekstrak Gynura procumbens dan kaempferol dalam mencit terinfeksi-Burkholderia pseudomallei /
由: Wong, Sok Kuan -
Penilaian kualiti gelatin daripada sisa pemprosesan ayam, kaki ayam pedaging, kaki ayam tua dan residu daging ayam nyah tulang mekanikal (RDANM) /
由: Zulfikar -
Kesan penambahan Kappaphycus alvarezii, gelatin ikan dan gelatin kaki ayam terhadap ciri-ciri kualiti produk daging ayam terproses /
由: Nor Hidayah Ismail -
Phytochemical profiles and bioactivities from hystrix brachyura bezoar extracts using maceration and ultrasonication /
由: Faizah Abdullah Asuhaimi
出版: (2021) -
Phytochemicals from Entada spiralis Ridl. and Tetracera macrophylla Vall. and their bioactivities /
由: Roheem, Fatimah Opeyemi
出版: (2018)