Persepsi kehalalan dan penentuan titik kawalan kritikal haram (HarCCP) dalam penyediaan bakeri dan konfeksi /
Saved in:
主要作者: | Sabaianah Bachok (Author) |
---|---|
格式: | Thesis 圖書 |
語言: | Malay |
主題: | |
標簽: |
添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|
相似書籍
-
Unrevelling halal food supply chain integrity : insight from Malaysia /
由: Mohd. Helmi Ali -
Pengurusan Jabatan Kemajuan Islam Malaysia terhadap pemantauan dan pengawalan halal di premis makanan /
由: Azuniza Azhar -
Halal ingredients information web based system in the context of e-bakery / Fatimah Diyana Ghani
由: Ghani, Fatimah Diyana
出版: (2010) -
Keselamatan insan di Malaysia : dasar sekuriti makanan negara /
由: Rasheed Mohamed Kutty -
Cross-cultural adaptation and validation of adults' food security survey module /
由: Khairil Anuar Md.Isa
出版: (2016)