Kesan penambahan Kappaphycus alvarezii, gelatin ikan dan gelatin kaki ayam terhadap ciri-ciri kualiti produk daging ayam terproses /
Saved in:
主要作者: | Nor Hidayah Ismail (Author) |
---|---|
格式: | Thesis 圖書 |
語言: | Malay |
主題: | |
標簽: |
添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|
相似書籍
-
Penilaian kualiti gelatin daripada sisa pemprosesan ayam, kaki ayam pedaging, kaki ayam tua dan residu daging ayam nyah tulang mekanikal (RDANM) /
由: Zulfikar -
Pengoptimuman parameter pengekstrakan gelatin daripada sisa daging ayam nyahtulang mekanikal dan pencirian gelatin /
由: Komate Ramaya -
Pengekspresan gelatinase rekombinaan daripada lysinibacillus sp. strain G6 dan penciriannya bagi mengesan gelatin babi /
由: Rul Aisyah Mat Repin
出版: (2018) -
Penerimaan produk daging ayam terproses menggunakan lemak sawit sebagai gantian haiwan /
由: Alina Abdul Rahim -
Optimization of gelatin extraction from perch (latest niloticus) skin for halal industries /
由: Monsur, Hammed Ademola
出版: (2010)