Pembangunan formulasi salutan permukaan alginat diperkaya dengan minyak pati bagi mengawal pemasakan betik var. sekaki /
Saved in:
主要作者: | Nor Hanis Aifaa Yusoff (Author) |
---|---|
格式: | Thesis 圖書 |
語言: | Malay |
主題: | |
標簽: |
添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|
相似書籍
-
The use of alginate as a potential chondrogenic differentiation promoter of mesenchymal stromal cells and its application /
由: Dashtdar, Havva
出版: (2014) -
B-Galaktosidase semasa pemasakan buah betik /
由: Goh, Lee Yin
出版: (1993) -
Kesan perlakuan 1-metilsiklopropena (1-MCP) dan haba terhadap perubahan berkait perlembutan buah betik sekaki semasa pemasakan dan penyimpanan suhu rendah
由: Azhane Ahmad -
Kesan perlakuan 1-Metilsiklopropena (1-MCP) dan haba terhadap perubahan berkait perlembutan buah betik sekaki semasa pemasakan dan penyimpanan suhu rendah /
由: Azhane Ahmad -
Respon perlakuan lepas tuai terhadap biosintesis etilena, enzim pelembutan dan pengekspresan gen betik var. sekaki /
由: Razali Mustaffa