Penentuan hukum produk berasaskan coklat /
Saved in:
主要作者: | Normawiyah Suparman (Author) |
---|---|
格式: | Thesis 圖書 |
語言: | Malay |
出版: |
Ã2018.
|
主題: | |
標簽: |
添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|
相似書籍
-
Penghasilan dan penilaian kualiti coklat susu dan coklat gelap prebiotik (berinulin) berbanding coklat susu dan coklat gelap tradisional /
由: Norhayati Hussain
出版: (2010) -
Penggunaan sumber haiwan dalam penghasilan produk halal di Malaysia
由: Mohd Salleh, Mohd Mahyeddin
出版: (2016) -
Analisis perbandingan penentuan piawaian halal antara Malaysia, Indonesia, Singapura dan Brunei /
由: Norhidayah Pauzi
出版: (2016) -
Pemalsuan produk halal di Malaysia : analisis dari tahun 2007 hingga 2016 /
由: Aisyah Faizah Zaki
出版: (2018) -
Pengubahsuaian ciri-ciri fiziko-kimia lemak koko menggunakan interesterifikasi lipase dan penggunaannya dalam penghasilan cokolat berinti dan cokolat salutan ais krim /
由: Helmi Wasoh @ Mohamad Isa
出版: (2002)