Azan Azuwan Baharuddin. Penilaian kualiti sumber daging kambing tempatan (Chevon) melalui kajian pengetahuan-sikap-persepsi (KAP), penentuan ciri-ciri fiziko-kimia, penilaian sensori dan penentuan dna secara pcr konvensional.
Chicago Style (17th ed.) CitationAzan Azuwan Baharuddin. Penilaian Kualiti Sumber Daging Kambing Tempatan (Chevon) Melalui Kajian Pengetahuan-sikap-persepsi (KAP), Penentuan Ciri-ciri Fiziko-kimia, Penilaian Sensori Dan Penentuan Dna Secara Pcr Konvensional.
MLA引文Azan Azuwan Baharuddin. Penilaian Kualiti Sumber Daging Kambing Tempatan (Chevon) Melalui Kajian Pengetahuan-sikap-persepsi (KAP), Penentuan Ciri-ciri Fiziko-kimia, Penilaian Sensori Dan Penentuan Dna Secara Pcr Konvensional.
警告:这些引文格式不一定是100%准确.