Tingkah laku dan cabaran dalam sektor perhotelan ke arah kelestarian pengurusan sisa makanan di Pulau Langkawi /
Saved in:
主要作者: | Saraswathy Kasavan (Author) |
---|---|
格式: | Thesis 圖書 |
語言: | Malay |
主題: | |
標簽: |
添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|
相似書籍
-
Analysis of household food waste management behavior in Malaysia /
由: Jereme , Innocent A.
出版: (2017) -
Isu dan cabaran pelaksanaan pensijilan halal premis makanan : satu kajian di restoran makanan arab terpilih di Lembah Klang /
由: Ain Najwa Hidayah Rajman
出版: (2022) -
Potensi pelaksanaan bank makanan di Malaysia sebagai satu bentuk jaminan sekuriti makanan bagi golongan miskin /
由: Norzuraida Hasan -
Hubungan Pengetahuan, Ancaman Amatan dan Tanda Tindakan Terhadap Tingkah Laku Keselamatan Makanan dalam Kalangan Murid Bidang Pemakanan
由: Piee @ Shafiee, Nor Faradillah
出版: (2011) -
Daya saing industri pemprosesan makanan halal di Malaysia /
由: Mohd Ali Mohd Noor
出版: (2013)