Sensor pH optik daripada bahan boleh dimakan sebagai penunjuk kesegaran makanan berbungkus /
Saved in:
主要作者: | Noor Azizah Ahmad (Author) |
---|---|
格式: | Thesis 圖書 |
語言: | Malay |
主題: | |
標簽: |
添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|
相似書籍
-
Effect of Libyan marinade and vaccum packaging on quality parameters of Tilapia (Oreochromus niloticus) and Yellowstripe scad (Selaroides leptolepis) fillets during storage /
由: Shakhtour, Fathia G. Moh -
Pembangunan filem boleh dimakan daripada rumpai laut untuk industri pembungkusan makanan /
由: Siah, Watt Moey -
Development of biodegradable protein-based films incorporated with mango kernal extract for active packaging of mayonnaise
由: Zainal Arifin, Maryam 'Adilah
出版: (2018) -
Preservation Yellow Alkaline Noodles Using Different Radiation Technologies
由: Soraya, Anissa
出版: (2011) -
Phytochemical profile, antimicrobial activity of nutmeg (Myristica fragrans Houtt.) seed extract and its efficacy as preservative for beef and shrimp
由: Lagha, Osama Mohamed Ben
出版: (2019)