Persepsi masyarakat muslim terhadap produk yang menggunakan label makanan sunnah dan ruqyah : kajian di Bandar Baru Bangi /
Saved in:
主要作者: | Siti Atikah Pauzi (Author) |
---|---|
格式: | Thesis 图书 |
语言: | Malay |
主题: | |
标签: |
添加标签
没有标签, 成为第一个标记此记录!
|
相似书籍
-
Aplikasi kaedah 'Umum Al-Balwa dalam isu pencemaran produk makanan /
由: Muhamad Afiq Abd Razak
出版: (2018) -
Konsep makanan halal dalam Islam : proses label halal di Indonesia /
由: Moenip, Muhammad Ajir Abdi -
Kepentingan penjagaan makanan dan pemakanan serta implikasinya terhadap pembentukan sahsiah menurut perspektif Islam /
由: Ruaain Mustari Ruaain bt. Mustari
出版: (1994) -
Makanan ubahsuai genetik (GM Food) : satu analisis hukum /
由: Muhammad Safiri Ismail -
Pelaksanaan kaunseling Islam : satu kajian tentang operasi yang dijalankan oleh Jabatan Hal Ehwal Agama Terengganu (JHEAT) /
由: Mohd Adnan bin Abdullah
出版: (1997)