Skip to content
语言
English
中文(简体)
中文(繁體)
اللغة العربية
全文检索
题名
作者
主题
索引号
ISBN/ISSN
标签
检索
高级检索
Physicochemical and functional...
引用
发送短信
推荐此
打印
导出纪录
导出到 RefWorks
导出到 EndNoteWeb
导出到 EndNote
加到收藏夹
Permanent link
Physicochemical and functional characteristics of flour and starch from breadfruit (Artocarpus altilis) and its resistant starch fermentation properties
Saved in:
书目详细资料
主要作者:
Siti Nuriah binti Mohd Noor
其他作者:
x
格式:
Thesis
图书
主题:
x
x
标签:
添加标签
没有标签, 成为第一个标记此记录!
持有资料
实物特征
书本目录
您的评论
相似书籍
职员浏览
相似书籍
A new chaotic systems with hidden attractors for dynamical analysis, control and its engineering applications
由: Aceng Sambas
Keberkesanan penggunaan modul multimedia dalam pengajaran dan pembelajaran Matematik bagi topik ungkapan algebra tingkatan dua
由: Norfadhilah binti Mohammad
Amalan pengurusan institusi jagaan (berkediaman) bagi anak yatim dan miskin di negeri Terengganu
由: Azlini binti Chik
Effect of salicylic acid on carotenoid content and shoot growth of Mas Cotek (Ficus deltoidea jack Var. Trengganuensis) plant
由: Azrina binti Ismail
Reka bentuk dan fabrikasi sensor tekanan LC-MEMS berasaskan membran PMMA-Grafin
由: Norliana binti Yusof
Services hosted by the Perpustakaan Sultan Abdul Samad, Universiti Putra Malaysia with Cooperation MySyL Group
载入...