Enakmen Keterangan Mahkamah Syariah Negeri Kelantan bil. 2/1991 : satu kajian dan penilaian - Zulkipli Nor
Dalam kertas projek yang saya kemukakan ini, tajuknya ialah 'Enakmen Keterangan Mahkamah Syariah Negeri Kelantan 2/91 - Satu Kajian dan Penilaian' adalah untuk mengkaji peruntukan - peruntukan yang termaktub dalam enakmen ini serta menilai peruntukan berkenaan berdasarkan Hukum Syarak. Disamping itu dimasukkan juga unsur-unsur perbandingan di antara ciri - ciri keterangan Civil dan keterangan Mahkamah Syariah sekadar yang termampu.