Kajian mengenai rekabentuk pembungkusan produk coklat di Malaysia (kajian kes : Syarikat Cadbury) / Mohd Nazim Mohd Latip
Coklat adalah antara makanan yang mempunyai kepelbagaian kewujudannya. Coklat boleh didapati dalam bentuk coklat bar, coklat tenusu, gula-gula, kek dan sebagainya. Coklat adalah hasil pemprosesan bahan utamanya iaitu koko. Coklat boleh dijadikan makanan ringan yang sesuai dimakan di mana jua. Maka...
Saved in:
Main Author: | Mohd Latip, Mohd Nazim |
---|---|
Format: | Thesis |
Language: | English |
Published: |
2000
|
Subjects: | |
Online Access: | https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/14279/1/TD_MOHD%20NAZIM%20MOHD%20LATIP%20AD%2000_5.pdf |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
Solid waste management in North Klang area / Nurul Hidaya Jantan
by: Jantan, Nurul Hidaya
Published: (2007) -
Hubungan Pengurusan Kualiti Menyeluruh Dengan Tahap Pemindahan Teknologi : Suatu Kajian Empirikal Mengikut Perspektif Penyelidik Universiti
by: Ahmad, Jusoh
Published: (2008) -
Impak Prinsip-Prinsip TQM Ke Atas Kepuasan Hati Pelajar dan Pencapaian Akademik Pelajar : Satu Kajian Empirikal Dalam Sektor Pendidikan Tinggi Awam di Malaysia
by: Lim, Kong Teong
Published: (2003) -
Microstrip antenna for ADS-B system / Mohd Nazim Mohd Arshad
by: Mohd Arshad, Mohd Nazim
Published: (2017) -
Impact of total quality management practices on innovation in service organizations
by: Ahmed Mustafa, Esam Mohamed
Published: (2015)